FacebookPixel

Demontaža klima uređaja

Rešite se nefunkcionalne ili stare klime bez briga uz pomoć našeg stručnog tima za demontažu klima uređaja. Pobrinućemo se za svaki korak, od pravilne demontaže klime, preko njenog utovara i transporta, do adekvatnog odlaganja.

U kojim situacijama se vrši demontaza klime?

Ako vaša klima više nije funkcionalna ili treba da se ugradi nova, onda je potrebno uraditi demontažu klima uređaja. Iz iskustva možemo reći da demontažu klima vršimo i kada se radi renoviranje objekta, da bi se uklonila stara klima. Postoje i slučajevi da smo demontirali klimu, koja nije korišćenazato što je zauzimala prostor. Iz bilo kog razloga da vam je potrebna ova usluga, preporučujemo vam da demontažu klime uradi stručnjak da bi se osiguralo pravilno uklanjanje i odlaganje jedinice.

Cena demontaze klime

Cena demontaže klima uređaja zavisi od više faktora. Neki od glavnih jesu veličina i tip klima uređaja, lokacija, pristupačnost jedinice, kao i složenost procesa demontaže. Na primer, demontaža malog prozorskog uređaja može biti jeftinija nego demontaža velikog centralnog sistema. Takođe, ako je klima smeštena na teško dostupnom mestu, kao što su krov ili visoki sprat, demontiranje može biti skuplje. Složenost procesa demontaže takođe može uticati na cenu – ako je uređaj star, rđav ili je instaliran na složen način. Iz toga razloga vam preporučujemo da nas kontaktirate, da bismo vam pružili preciznu ponudu.

U našoj firmi, cena demontaze klime kreće se od 3.000 dinara

DuoFrigo vam pruža i ovu uslugu 

Naš tim vam uvek stoji na raspolaganju za demontiranje klime. Budite slobodni da nas pozovete da bismo utvrdili detalje oko demontaže i pružili vam procenu cene usluge. Možete nas kontaktirati na telefon: 062/775-775. 

Možda vas zanima i servis klima uredjaja.

demontaza klime koja je stara i nekoriscena