FacebookPixel

Popravka klime uređaja

Rešite svoje probleme sa klimom jednim pozivom. Naš tim će brzo i efikasno popraviti klimu i osloboditi vas svih neugodnosti oko iste.

Kada se radi popravka klima uređaja?

Popravka klima uređaja je važna, ne samo radi održavanja udobnosti vašeg doma ili poslovnog prostora, već i kvaliteta vazduha. Ako primetite da vaša klima ne radi kako treba ili da ispušta neugodan miris, potrebno je da se što pre proveri i popravi.

Postoji mnogo različitih problema koji se mogu pojaviti sa klima uređajem, od kvarova na kompresoru ili ventilatoru, do začepljenja filtera ili problema sa elektronikom.

Popravka klime takođe može uključivati i redovno održavanje, kao što su čišćenje i zamena filtera, popravku elektronike na klimi, proveru nivoa freona… Ovo će pomoći da se produži životni vek vašeg uređaja i da se osigura njegova optimalna radna efikasnost.

U našoj firmi Duo Frigo, popravka/zamena daljinskog kontrolera iznosi 2.000 dinara. Za detaljnije cene popravke klime, pozovite nas, da bismo čuli vaš konkretan slučaj i pružili vam tačnu ponudu. 

Ako vam je klima pokvarena, pozovite DuoFrigo tim

Naš profesionalni tehničar će moći da prepozna i ispravi problem, koristeći posebne alate i dijagnostičke tehnike. Pomoći ćemo vam da se rešite problema oko klime što pre, kako bismo vam osigurali da vaš uređaj radi baš kako treba. 

Za više informacija o popravci klima, pozovite nas na: 062/775-775.