FacebookPixel

O firmi Duo Frigo i njenom timu

Tim Duo Frigo-a raspolaže dugogodišnjim iskustvom kada je u pitanju prodaja klima uređaja, kao i pružanje neophodnih usluga u vezi klima.

Ljubav prema hobiju prerasla u posao

Ljubav prema hobiju je vrlo inspirativna kada se kombinuje sa pravim znanjem i veštinama. Tada se može pretvoriti u posao, što je upravo bio slučaj i sa timom, koji danas čini firmu Duo Frigo, osnovanu početkom ove 2023. godine. 

U početku je to bio samo naš hobi ili strast prema elektronici i klima uređajima, a vremenom se ta ljubav pretvorila u posao. Nakon godina učenja o klimama, iskustvima u njihovom popravljanju, održavanju i servisiranju, ja Nemanja Petrov, shvatio sam da je vreme da otvorim firmu.

Nakon što sam istražio tržište i uspostavio dobre veze sa dobavljačima, svojim potencijalnim kupcima odlučio sam da ponudim samo najbolje klime, koje je za sad moguće naručiti pozivom na telefon: 062/775-775 ili mejlom. Na našem sajtu se za sad nalazi 5 brendova: Midea, Venting, Mitsubishi, Daikin i LG, različitih modela i cenovnih rangova, te su stoga pristupačne mnogima. Da spomenem da je ovo samo deo naše ponude, te ako želite čuti više o drugim klimama koje imamo u asortimanu, stojimo vam na raspolaganju.

Glavna deviza firme Duo Frigo jeste da primenimo sve naše znanje, iskustvo i veštine da bi se naši kupci osetili zadovoljno i srećno, kada se odluče da kupe klimu kod nas ili potraže naše usluge.

Na našem sajtu možete pogledati deo proizvoda i usluga koje pružamo. Ako imate pitanja, budite slobodni da nas kontaktirate.