FacebookPixel

Ugradnja, montaza klima uredjaja - Beograd

Obezbedite sigurnu montažu klime u vašem domu ili poslovnom prostoru, koja će raditi besprekorno! Naš iskusni tim iz DuoFrigo-a će se pobrinuti da klima bude precizno instalirana i testirana.

Kada je najbolji period za ugradnju klime?

Ugradnja klime ili montaža klime se obično radi tokom perioda kada nije u upotrebi, dakle u proleće ili jesen. Ovakvo vreme omogućava da se instalacija izvede bez prekida u korišćenju klima uređaja i da se testiranje i održavanje obavi pre početka grejne ili sezone hlađenja. Međutim, ugradnja klime može se izvesti i tokom leta ili zime, uz odgovarajuću organizaciju i planiranje. Ukoliko vam je potrebno hitno montiranje klime ili ugradnja klima uredjaja, naš tim će se potruditi da se ugradnja izvede što pre, uz minimalne prekide u vašem dnevnom rasporedu.

Cena ugradnje klime

Ako vas zanima ugradnja tj. montaza klima uredjaja (Beograd) cena može varirati u zavisnosti od nekoliko faktora, kao što su BTU, odnosno jačina vaše klime, kompleksnosti instalacije i lokacije. U proseku, cena ugradnje klima uređaja može se kretati od par do desetinu hiljada dinara, u zavisnosti od pomenutih faktora. U nastavku možete pogledati koliko iznose cene montiranja klime u okviru naše firme Duo Frigo:

  • Montiranje klime 12000 BTU – 10.000 dinara
  • Montaža klime 18000 BTU – 12.000 dinara
  • Montaža klime 24000 BTU – 14.000 dinara
  • Doplata za instalaciju klime po dužnom metru za 12000 BTU – 2.000 dinara
  • Doplata za instalaciju klime po dužnom metru za 18000 BTU – 2.500 dinara
  • Doplata za instaliranje klime po dužnom metru za 24000 BTU – 3.000 dinara

Preporučujemo da nas kontaktirate za besplatnu procenu, da bismo vam pružili preciznu cenu za montiranje klime.

ugradnja klime uredjaja na celoj zgradi

Duo Frigo vam pruža i montazu klime uredjaja u Beogradu 

Ugradnja klime takođe predstavlja deo usluge DuoFrigo-a. Naš tim stručnjaka će se pobrinuti za sve aspekte ugradnje, od izbora odgovarajućeg uređaja prema vašim potrebama i prostoru, preko priključenja na električnu mrežu i testiranja, do održavanja i servisa klime u budućnosti. Uz naš iskusni tim i profesionalnu montažu klime, možete biti sigurni da će vaš uređaj raditi optimalno i dugoročno. Ako vas zanima ugradnja klima uređaja, kontaktirajte nas na telefon: 062/775-775 da bismo se dogovorili oko montiranja klime, a vi uskoro uživali u prijatnoj klimi svog prostora.

Možda vas zanima i demontaza klima uredjaja.