FacebookPixel

Izlazak na teren i konstatacija kvara

Našim dolaskom na Vašu kućnu adresu i konstatacijom kvara omogućavamo vam da se brzo i efikasno rešite svih problema. Osigurajte se da vaš uređaj radi besprekorno. 

Brzo dolazimo na Vašu kućnu adresu i efikasno utvrđujemo problem klime

Izlazak na teren i konstatacija kvara klima uređaja predstavlja važan deo naše usluge. Naši stručni tehničari će doći na vašu lokaciju, proveriti vaš klima uređaj i utvrditi koji problem je nastao. Procenićemo stanje vašeg uređaja i dostaviti vam detalje problema, kao i preporuku za popravku ili održavanje. Nakon toga ćemo moći da vam damo procenu cene popravke i vremena koje je potrebno da rešimo nastali problem.

Naši tehničari su stručni i iskusni u radu sa različitim tipovima i markama klima uređaja, što znači da mogu da prepoznaju i isprave bilo koji problem, bez obzira na sam brend. Izlazak na teren i konsultacija kvara klime je važan korak da bi se na uređaju rešilo ono što je potrebno i da bi on radio i bio maksimalno efikasan.

U našoj firmi Duo Frigo, cena izlaska na teren i konstatacije kvara iznosi 3.000 dinara. 

Ako imate problem na klimi, DuoFrigo je tu za vas

Ako ste primetili da vam klima ne radi dobro, kaplje, curi, ili je u pitanju skroz nešto drugo, ne oklevajte da se obratite našem servisu i zakažete dolazak na Vašu kućnu adresu. Brzo i efikasno ćemo utvrditi šta je razlog problema na klimi. Za više informacija kontaktirajte nas na: 062/775-775.

radnici Duo Friga izasli na teren i menjaju kondenzator na klimi